Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  ACCEPTABILITY OF IRRADIATION TECHNOLOGY TO FOOD SERVICE PROVIDERS
Autores:  Mulik, Kranti
Fox, John A.
Boland, Michael A.
Data:  2003-01-10
Ano:  2003
Palavras-chave:  Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Resumo:  Restaurant managers in Kansas were surveyed to investigate attitudes toward food irradiation and willingness to buy and serve irradiated hamburger patties. Results indicate that 54% of restaurants are willing to purchase irradiated ground beef. Median willingness-to-pay for irradiation for females was estimated at 6.25c/lb and for males at 3.94c/lb.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  6714

http://purl.umn.edu/35029
Editor:  AgEcon Search
Relação:  Southern Agricultural Economics Association>2003 Annual Meeting, February 1-5, 2003, Mobile, Alabama
Selected paper
Formato:  17

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional