Registro completo |
Provedor de dados: |
Acta Amazonica
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País: |
Brazil
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Título: |
ARAÇÁ-BOI (EUGENIA STIPTATA, McVAUG) - ASPECTOS E DADOS PRELIMINARES SOBRE A SUA COMPOSIÇÃO QUÍMICA
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Autores: |
Aguiar,Jaime Paiva Lopes
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Data: |
1983-10-01
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Ano: |
1983
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Resumo: |
Summary The composition of the Eugenia stiptata (araçá-boi) fruit was studied. The fruit is eaten in the natural form and stwed. Bromatology analysis showed that the nutritive values were reasonable.
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Idioma: |
Português
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Identificador: |
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0044-59671983000600953
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Editor: |
Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia
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Relação: |
10.1590/1809-439219831356953
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Formato: |
text/html
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Fonte: |
Acta Amazonica v.13 n.5-6 1983
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Direitos: |
info:eu-repo/semantics/openAccess
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