Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  ArchiMer
País:  France
Título:  Biopreservation of lightly preserved seafood products
Autores:  Leroi, Francoise
Data:  2011
Ano:  2011
Resumo:  Consumer trends indicate an increasing demand for natural, minimally processed convenience seafood with few additives. Biopreservation techniques developed by researchers in France to control Listeria monocytogenes and to extend shelf life of mildly preserved seafood have been commercialised.
Tipo:  Text
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://archimer.ifremer.fr/doc/00057/16784/14238.pdf
Editor:  FAO
Relação:  http://archimer.ifremer.fr/doc/00057/16784/
Formato:  application/pdf
Fonte:  INFOFISH international (FAO), 2011 , P. 41-46
Direitos:  2011 FAO
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional