Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Rev. Microbiol.
País:  Brazil
Título:  ANTIBIOTIC PRODUCTION BY STREPTOMYCES HYGROSCOPICUS D1.5: CULTURAL EFFECT
Autores:  Bhattacharyya,Barun K.
Pal,Sushil C.
Sen,Sukanta K.
Data:  1998-09-01
Ano:  1998
Palavras-chave:  Antibiotics
Fermentation
Streptomyces
Resumo:  In an attempt to screen out new potent antibiotic producers from soil, Streptomyces hygroscopicus D1.5 was isolated and was found antagonistic to both bacteria and fungi. It could utilise arginine as nitrogen source and glycerol as carbon source at 0.75 g/l and 11.5 g/l level, respectively for maximum antibiotic yield.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37141998000300003
Editor:  Sociedade Brasileira de Microbiologia
Relação:  10.1590/S0001-37141998000300003
Formato:  text/html
Fonte:  Revista de Microbiologia v.29 n.3 1998
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional