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Provedor de dados:  PAB
País:  Brazil
Título:  Development of Sclerotium rolfsii sclerotia on soybean, corn, and wheat straw, under different soil temperatures and moisture contents
Autores:  Pinheiro,Victor dos Reis
Seixas,Claudine Dinali Santos
Godoy,Cláudia Vieira
Soares,Rafael Moreira
Oliveira,Maria Cristina Neves de
Almeida,Álvaro Manuel Rodrigues
Data:  2010-03-01
Ano:  2010
Palavras-chave:  Glycine max
Crop rotation
No-tillage
Sclerotium blight
Resumo:  The objective of this work was to evaluate the effect of moisture and temperature on the development of Sclerotium rolfsii on soybean, corn, and wheat straw. Wheat straw produced the lowest number of sclerotia. Intermediate soil moisture level (70% of field capacity), and temperatures ranging between 25-30ºC favored sclerotia development. No sclerotia were formed at temperatures between 30-35ºC, on any type of straw.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/report
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2010000300014
Editor:  Embrapa Secretaria de Pesquisa e Desenvolvimento

Pesquisa Agropecuária Brasileira
Relação:  10.1590/S0100-204X2010000300014
Formato:  text/html
Fonte:  Pesquisa Agropecuária Brasileira v.45 n.3 2010
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
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