Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 50
Primeira ... 123 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
チーズスターターかびPenicillium candidumの硝酸還元酵素 OAK
有賀, 秀子.
Ano: 1986 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/3442
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
北海道十勝地区農家の井戸水中の硝酸,亜硫酸, 鉄含量について OAK
有賀, 秀子; 祐川, 金次郎; Ariga, Hideko; Sukegawa, Kinjiro.
Ano: 1983 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1864
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
生乳の生活環境と乳質について OAK
有賀, 秀子.
Ano: 1993 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1839
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
古代日本の乳文化とやさしい甘み OAK
有賀, 秀子.
日本放送出版協会「NHK知るを楽しむ 歴史に好奇心 あの人は何を食べてきたか」2007年6・7月 27-30頁より転載
Ano: 2007 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1881
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Studies on the Properties and use of Juku-so reproduced on the basis of "Honzoukoumoku" OAK
有賀, 秀子; 高橋, セツ子; 大谷, 能子; 竹内, 真澄; 筒井, 静子; 堀井, 光代.
Palavras-chave: 熟酥; 本草綱目.
Ano: 1991 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1871
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
大豆およびその製品の化学成分とその利用に関する研究 : 第1報 大豆およびミールの溶解性たんぱく質の含量と消化率 OAK
有賀, 秀子; 大原, 久友; Ariga, Hideko; Oohara, Hisatomo.
Ano: 1968 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1850
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
牛乳, 人乳および飲用水中の硝酸, 亜硝酸, ジメチルアミン含量について OAK
祐川, 金次郎; 有賀, 秀子; 西村, 勝美; 龍, 富美男; 林, 友子; Sukegawa, Kinjiro; Ariga, Hideko; Nishimura, Katsumi; Ryu, Fumio; Hayashi, Yuko.
Ano: 1978 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1909
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
チ-ズ中硝酸塩と亜硝酸塩の還元およびかびスタ-タ-Penicillium candidumの硝酸還元活性 OAK
有賀, 秀子; 大塚, 勉; 服部, 聡; 大西, 拓弥; 祐川, 金次郎; Ariga, Hideko; Ohtsuka, Tsutomu; Hattori, Satoshi; Ohnishi, Takumi; Sukegawa, Kinjiro.
日本食品科学工学会 日本食品工業学会誌 31(11) 710-719頁 1984/11 より転載
Ano: 1984 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2304
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
「本草綱目」に基づいて再現した”酥”と「延喜式」に見られる” 蘇”について OAK
有賀, 秀子; Ariga, Hideko.
Ano: 1993 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2217
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
最近の牛乳の消費動向と細菌的乳質およびその評価法について OAK
有賀, 秀子; Ariga, Hideko.
Ano: 1989 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2216
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
古代のグルメ乳製品「醍醐」 OAK
有賀, 秀子.
Ano: 1992 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1838
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
『斉民要術』に基づいた東アジアの古代乳製品の再現と同定 OAK
平田, 昌弘; 米田, 佑子; 有賀, 秀子; 内田, 健治; 元島, 英雅; 花田, 正明; 河合, 正人; Hirata, Masahiro; Yoneda, Yuko; Ariga, Hideko; Uchida, Kenji; Motoshima, Hidemasa; Hanada, Masaaki; Kawai, Masahito.
The reproduction and identification of ancient dairy products in East Asia were conducted based on "SEIMINYOUJYUTU" which is the order ancient document available in East Asia and contains detailed explanation about milk processing,and then the spread pathway of these milk processing techniques into East Asia was discussed in this paper. As the results of reproduction and identification experiments,RAKU was identified as sour milk,KANRAKU could not be identified,ROKURAKU was identified as unmatured type cheese such as KHOROOT of Mongolian pastoralists and KURUT of Turki pastoralists,and SO was identified as butter and butter oil. Since some imprecise descriptions were found in SEIMINYOUJYUTU through the reproduction experiment,it was considered that...
Palavras-chave: Historical document; East Asia; Milk product; Pastoralist; Spread.
Ano: 2010 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/3074
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Preservative properties and processing methods of milk OAK
Ariga, Hideko; 有賀, 秀子.
At head of title: Asia and the Pacific Programme of Educational Innovation for Development
Ano: 1990 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1969
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
中国内蒙古伝統的発酵乳とカルピス酸乳の理化学性状および構成菌比較 OAK
渡部, 恂子; 池田, なぎさ; 水谷, 潤; 佐藤, 直子; 金, 世琳; 平井, 智子; 有賀, 秀子; Watabe, Junko; Ikeda, Nagisa; Mizutani, Jun; Sato, Naoko; Jin, S; Hirai, Tomoko; Ariga, Hideko.
Ano: 1998 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1886
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
日本の食文化とチーズの摂取 OAK
有賀, 秀子; Ariga, Hideko.
Ano: 1991 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2303
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
中華人民共和国内蒙古自治区における伝統的乳製品の製造法と乳利用体系 OAK
水谷, 潤; 斎藤, 芳男; 渡部, 恂子; 高野, 俊明; 有賀, 秀子; Mizutani, J; Saito, S; Watabe, J; Takano, T; Ariga, Hideko.
Ano: 1997 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1885
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
新春随説 内蒙古地区への再訪問 OAK
有賀, 秀子; Ariga, Hideko.
Ano: 1992 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2218
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
北海道農家の井戸水中の硝酸,亜硝酸,鉄含量について OAK
有賀, 秀子; 斎藤, 文彦; 祐川, 金次郎; Ariga, Hideko; Saito, Fumihiko; Sukegawa, Kinjiro.
Ano: 1980 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1863
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
栄養調査結果について (I) OAK
有賀, 秀子.
樹氷 11-12月合併号 第16巻第11号 / 帯広営林局, 97-101頁より転載
Ano: 1966 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1767
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
粘質発酵乳"viili"の基本性質について OAK
筒井, 静子; 菊地, 政則; 高橋, セツ子; 有賀, 秀子; Tsutsui, Shizuko; Kikuchi, Masanori; Takahashi, Setsuko; Ariga, Hideko.
Ano: 1998 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1853
Registros recuperados: 50
Primeira ... 123 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional