Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Biological properties of turmeric Sci. Agrar.Paran. / SAP
Stangarlin, José Renato; Kuhn, Odair José; Portz, Roberto Luis; Balbi-Peña, Maria Isabel; Schwan-Estrada, Kátia Regina Freitas; Mioranza, Thaísa Muriel; Assi, Lindomar; Formentini, Heloisa Maria; Viecelli, Clair Aparecida; Dal'Maso, Emanuelle Guandalin; Meinerz, Cristiane Claudia.
Curcuma spp. (turmeric) has been used since ancient days in popular medicine and gastronomy. Many of its bioactive compounds have just recently been identified and characterized as potential source of new medicines. In this review will relate aspects of cultivated turmeric (Curcuma longa L.), including taxonomy, chemical composition, production and processing, and biological activities such as the action against fungi, bacteria, nematodes, protozoa and viruses, including those of importance for human health, agriculture and food science.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Agronomia; Plantas medicinais; Controle alternativo de doenças de plantas..
Ano: 2017 URL: http://e-revista.unioeste.br/index.php/scientiaagraria/article/view/15694
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional