Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Action de l'eau oxygénée sur la conservation du poisson frais ArchiMer
Soudan, France; Campello, François; Renauld, L.
Des essais ont été entrepris pour déterminer si un traitement à l'eau oxygénée très diluée pouvait réduire sensiblement la flore bactérienne du poisson sans détériorer le poisson lui-même. OCR NON CONTRÔLE
Tipo: Text
Ano: 1965 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/1965/publication-3989.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Recherches preliminaires sur la contamination des anchois en saumure par Clostridium perfringens. ArchiMer
Campello, François; Colas, Anne.
The contamination of maturated anchovies by sulfite reducing anaerobes S.R.A.) is investigated. Samples are fishes from Roussillon coast caught in June 1981, maturated at 20 degree C according to the carne a carne method which gives filets and final intestin remaining after nobbing, total viscera of anchovies from the Bay of Biscay fished in march 1982, presalted during 12 h and maintained at -18 degree C during 5 days, solar salt. The numerations are made in SPS agar, 0 and 3% salt added, sowed with heated or not grinds. The mature anchovy is lightly acid and has a weak a sub(W) value. It is an intermediate moisture product in which bacteria sporule. The contamination has a gut origin. The tested microorganisms are Clostridium perfringens). They cannot...
Tipo: Text Palavras-chave: Languedoc Roussillon MED; France; Clostridium perfringens Infectious diseases Curing.
Ano: 1981 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/1981/publication-1897.pdf
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional