Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 10
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The influence of time and conditions of harvest on the functional behaviour of cassava starch-a proton NMR relaxation study Thai Agricultural
Chatakanonda, P.; Chinachoti, P.; Sriroth, K.; Piyachomkwan, K.; Chotineeranat, S.; Tang, H.R.; Hills, B..
Palavras-chave: Cassava; Harvest.
Ano: 2003 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4775
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Gelatinization characteristics and kinetics of cassava starch in the presence of sodium chloride and sucrose Thai Agricultural
Chatakanonda, P.; Wongprayoon, S.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Cassava; Strach.
Ano: 2006 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4725
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Gelatinization and paste properties of rice Starch in food System Thai Agricultural
Piyachomkwan, K.; Wansuksri, B.; Ninchan, P.; Chatakanonda, P.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Rice.
Ano: 2004 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4757
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Grain quality index for evaluating the textural properties of cooked rice Thai Agricultural
Piyachomkwan, K.; Chatakanonda, P.; Wansuksri, R.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Rice.
Ano: 2004 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4756
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Fatty acid composition and properties of Jatropha seed oil and its methyl ester Thai Agricultural
Chatakanonda, P.; Sriroth, K.; Vaysse, L.; Liangprayoon, S.; Chatakanonda, P; K. Sriroth; L. Vaysse; S. Liangprayoon.
Palavras-chave: Oil; Jatropha.
Ano: 2005 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4734
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Relationship between structural properties of rice starches and their physico-chemical properties and cooking quality of rice grains Thai Agricultural
Piyachomkwan, P.; Wansuksri, R.; Kijkhunasatian, C.; Chatakanonda, P.; Ninchan, B.; Santisopasri, V.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Rice; Physico; Chemical.
Ano: 2005 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4738
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effect of starch structure on cooking and eating quality of thai rice products Thai Agricultural
Sriroth, K.; Chatakanonda, P.; Ninchan, B.; Wansuksri, R.; Piyachomkwan, K..
Palavras-chave: Rice.
Ano: 2004 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4762
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Gelatinization and retrogradation of cassava starch in the presence of NaCl and sucrose Thai Agricultural
Chatakanonda, P.; Wongprayoon, S.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Cassava.
Ano: 2005 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4735
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Application of granular starch hydrolyzing enzymes for ethanol production Thai Agricultural
Piyachomkwan, K.; Wansuksri, R.; Walapatit, S.; Chatakanonda, P.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Cassava; Strach.
Ano: 2006 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4726
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Water and starch chain mobility in cassava starch during gelatinization Thai Agricultural
Chatakanonda, P.; Chinachoti, P.; Sriroth, K.; Piyachomkwan, K.; Chotineeranat, S.; Tang, H.R.; Hills, B..
Palavras-chave: Cassava.
Ano: 2003 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4776
Registros recuperados: 10
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional