Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Determination of drying characteristics and kinetics of bitter kola (garcinia kola) using page’s model CIGR Journal
Chinaka, Ehiem James.
Single-layer drying characteristics and kinetics of garcinia kola was studied with slice thicknesses of 1mm, 3mm, 5mm and 7mm at temperatures 45oC, 55oC, 65oC and 75oC using natural convention laboratory oven . The results obtained revealed that garcinia kola slices dried in the falling rate period. Moisture ratio, characteristics drying rate constant, drying time, effective diffusivity and activation energy were significantly (p
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Agricultural & Bioresources Engineering/Postharvest Processing and Storage Engineering Garcinia kola; Kinetics; Diffusion; Activation energy; Page’s model.
Ano: 2014 URL: http://www.cigrjournal.org/index.php/Ejounral/article/view/2987
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional