Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Organic food processing: Discussing technologies with occasional organic consumers Organic Eprints
Hüppe, Ronja; Zander, Katrin.
Knowledge and expectations on food processing was elicited by focus groups with occasional organic consumers using the examples of milk and orange juice. Mostly, knowledge was low and no clear preferences regarding specific technologies were found.
Tipo: Report Palavras-chave: Food security; Food quality and human health Processing; Packaging and transportation Social aspects Consumer issues Policy environments and social economy Produce chain management.
Ano: 2019 URL: http://orgprints.org/36566/1/index.html
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional