Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Ciprofloxacin susceptibility reduction of Salmonella strains isolated from outbreaks BJM
Souza,Roberta B.; Ferrari,Rafaela G.; Magnani,Marciane; Kottwitz,Luciana B. M.; Alcocer,Iliana; Tognim,Maria Cristina B.; Oliveira,Tereza C. R. M..
The antimicrobial susceptibility of 212 Salmonella strains isolated from patients and foods was evaluated and 45% were found to be resistant to nalidixic acid. Nalidixic acid resistant strains showed a higher minimal inhibitory concentration for ciprofloxacin than sensitive strains. During the study an increase of strains with reduced susceptibility to ciprofloxacin was also observed.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Antimicrobial resistance; Minimal Inhibitory Concentration (MIC); Quinolones; Fluoroquinolones.
Ano: 2010 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822010000200033
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional