Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Ecotoxicology of Pig Slaughterhouse Waste Using Lactuca sativa L., Raphanus sativus L., and Oryza sativa L. Rev. Bras. Ciênc. Solo
Ramires,Maiara Figueiredo; Souza,Eduardo Lorensi de; Fontanive,Daniel Erison; Bianchetto,Renan; Krynski,Ângelo Munaretto; Cezimbra,Júlio Cesar Grasel; Antoniolli,Zaida Inês.
ABSTRACT Pork is the most consumed animal protein around the world. The production levels are significant, which results in the generation of large amounts of slaughter waste. Such waste is often disposed of improperly in agricultural areas, causing environmental imbalance by the contamination of soil and water sources with metals and pathogenic organisms. This study evaluates the phytotoxic effects of pig slaughterhouse waste in natura and after stabilization processes on lettuce (Lactuca sativa Linnaeus, 1753), radish (Raphanus sativus Linnaeus, 1753), and rice (Oryza sativa Linnaeus, 1753), in addition to shoot nutrient contents. To do this, the waste was evaluated through phytotoxicity tests on lettuce, radish, and rice plants in natura (PSWin) as well...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Pig farming; Phytotoxicity; Lettuce; Radish; Rice.
Ano: 2019 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-06832019000100521
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional