Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Bacterial necrosis of macrobrachium larvae ArchiMer
Le Bitoux, J.f.; Lacroix, Denis; AQUACOP.
[NOT CONTROLLED OCR]
Tipo: Text
Ano: 1978 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/1978/rapport-4441.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Study of nutritional requirements and growth of penaeus merguiensis in tanks by means of purified and artificial diets ArchiMer
Cuzon, G.; Febvre, A.; Melard, J.; Parker, G.; Fagnoni, G.; Calvas, J.; Griessinger, J.m.; Hatt, P.; Poullaouec, G.; Le Bitoux, J.f.; Martin, J.l.; Michel, A..
One of the criteria for selecting a shrimp of commercial interest in French Polynesia is the acceptability of artificial diet; such a criterion has been used to test Penaeus merguiensis.Experiments have been carried out in Centre Océanologique du Pacifique in Tahiti island where the water temperature range is 25-29°C, salinity 35 ppt, pH. 8.2, and photoperiod constant.Juveniles used in this study are hatched in CNEXO-COP at Vairao.It has been found that a 50-55% protein content diet gives a better growth performance. A carbohydrate such as starch appears more suitable than glucose or glucose plus starch in isonitrogenous purified diets.A vitamin mix rich in vitamin C, choline and inositol provides better results and a mineral mix with 3% magnesium reaches...
Tipo: Text Palavras-chave: Histoire Ifremer.
Ano: 1979 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/1979/publication-5272.pdf
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional