Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
International study on <i>Artemia</i> : 35. Techniques to manipulate the fatty acid profile in <i>Artemia</i> nauplii, and the effect on its nutritional effectiveness for the marine crustacean <i>Mysidopsis bahia</i> (M.) OMA
Léger, P.; Naessens-Foucquart, E.; Sorgeloos, P..
The importance of essential fatty acids for the early larval stages of cultured marine fish and crustacean larvae is well documented. In this regard, the variability in essential fatty acid content of their live prey <i>Artemia</i> is critical.This paper describes different techniques for improving the fatty acid profile in <i>Artemia</i> nauplii using microparticles and emulsions as enrichment diets. These diets can be applied during the incubation of the cysts and/or after the separation of the nauplii. After enrichment, the nauplii not only contain high levels of the essential fatty acid 20:5 omega 3 (up to 13.5% or 35.2 mg/g) but also considerable levels of 22:6 omega 3 (up to 7% or 18.1 mg/g), another essential fatty acid which...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Artemia; Mysidopsis bahia.
Ano: 1987 URL: http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=3184
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional