Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The content of phenolics in barley, oats, rye and wheat cultivars Organic Eprints
Pihlava, Juha-Matti; Reinikainen, Pekka; Hietaniemi, Veli; Kaukovirta-Norja, Anu.
According to the results, there is a great variation in the contents of phenolic compounds between various cereal cultivars. However, to have more evidence concerning the cultivar-related differences, more harvest years should be included in the study.
Tipo: Conference paper, poster, etc. Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2010 URL: http://orgprints.org/18313/1/Pihlava.pdf
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional