Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Conjoint Analysis of Breaded Catfish Nuggets: Consumer Preferences for Price, Product Color, Cooking Method and Country of Origin 31
Hill, Jessica I.; Nelson, Robert G.; Woods-Williams, Kristin L.; Weese, Sondra J.; Whitis, Gregory N..
A new product, marinated, breaded catfish nuggets, was developed. This conjoint study was designed to evaluate consumers’ preferences for certain attributes of the nuggets. An in-store survey was conducted to collect data. The data collected will be used to determine the market potential for the catfish nuggets.
Tipo: Conference Paper or Presentation Palavras-chave: Food Consumption/Nutrition/Food Safety.
Ano: 2008 URL: http://purl.umn.edu/6828
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional