Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Characterization and comparison of yeasts from different sources for some probiotic properties and exopolysaccharide production Ciênc. Tecnol. Aliment.
YILDIRAN,Hatice; BAŞYİĞİT KILIÇ,Gülden; KARAHAN ÇAKMAKÇI,Aynur Gül.
Abstract A total of 134 strains of yeasts isolated from fruits and vegetables (certain berry fruits, apples, pomegranates, carrots and grapes), free-range chicken feces and dairy products, and from 10 commercial yeast preparations were identified and subjected to analyses to determine their in vitro probiotic properties. Based on 26S rRNA sequence analysis all ten isolates from commercial products were identified as Saccharomyces cerevisiae, and the natural isolates as Candida corpophila, Candida diddensiae, Clavispora lusitaniae, Hanseniaspora opuntiae, Hanseniaspora uvarum, Kazachstania bovina, Kluyveromyces marxianus, Metschnikowia. pulcherrima, Metschnikowia sp., Meyerozyma carribbica, Pichia kluyveri and Wickerhamomyces anomalus. All isolates were...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Probiotic yeasts; Autoaggregation; Production; Gastric survival; Isolation.
Ano: 2019 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612019000600646
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional