Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Gestion des écosystèmes conchylicoles : le cas des pertuis charentais ArchiMer
Goulletquer, Philippe; Heral, Maurice.
The nutritional capacity of an oyster culture basin relies on the nutrient input, as well as the hydrodynamic which conditions the time of residence of the masses of water enabling the development of the phytoplankton. This limited amount of food has to be shared between the different natural populations and the cultivated ones (oysters or mussels). The total amount of these biomasses has to be controlled so as not to exceed the capacity limit.
Tipo: Text Palavras-chave: Biomasse; Capacité nutritionnelle; Conchyliculture; Charente Martime; Pertuis charentais; Ecosystème.
Ano: 2007 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/2007/acte-3515.pdf
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional