Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Revisiting the Resilience of Chestnut Forests in Corsica: from Social-Ecological Systems Theory to Political Ecology Ecology and Society
Michon, Genevieve; IRD; genevieve.michon@ird.fr.
Tipo: Peer-Reviewed Reports Palavras-chave: Chestnut; Corsica; Political ecology; Resilience; Social-ecological systems.
Ano: 2011
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Chemical composition of fruits of some important chestnut cultivars BABT
Ertürk,Ümran; Mert,Cevriye; Soylu,Arif.
In this study, chemical compositions of the fruits of some important domestic chestnut types and cultivars were investigated. They contained (g/100g dry matter basis) total carbohydrates 75.32 - 86.31, total sugar 10.32 - 22.79, invert sugar 0.08 - 1.25, starch 54.45 - 69.70, sucrose 8.86 - 21.28, ash 1.02 - 3.22, crude cellulose 3.58 - 5.96, total fat 0.49 - 2.01, total protein 4.88 - 10.87. Ca, Mg, Fe, Mn, Cu, Zn, P, Na and K contents were (mg/100g) 43 - 230, 70 - 160, 0.4 - 5.7, 0.7 - 5.5, 0.6 - 3.8, 1.8 - 9.1, 107 - 191, 6 - 41, 761 - 1271, respectively.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Castanea sativa; Chestnut; Fruit Composition.
Ano: 2006 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132006000300001
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional