Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The influence of drying on the physiological quality of crambe fruits - doi: 10.4025/actasciagron.v34i2.12482 Agronomy
Costa, Lílian Moreira; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia Goiano - campus Rio Verde – Goiás; Resende, Osvaldo; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia Goiano - campus Rio Verde – Goiás; Gonçalves, Douglas Nascimento; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia Goiano - campus Rio Verde – Goiás; Souza, Kelly Aparecida; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia Goiano - campus Rio Verde – Goiás; Sales, Juliana de Fátima; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia Goiano - campus Rio Verde – Goiás; Donadon, Juliana Rodrigues; Instituto Federal de Educação - campus Rio Verde.
This study was performed to evaluate the physiological quality of Crambe abyssinica Hochst fruits subjected to drying under different treatments with air. The crambe fruits, with moisture content of 21.0 ± 1.3 (% w.b.), were manually collected and dried until their moisture content reached 7.0 ± 1.4 (% w.b.). The crambe fruits were dried with natural air (23°C mean temperature and 60.6% average relative humidity) and seven days after harvest in an experimental dryer with forced ventilation at temperatures of 30, 40, 50, 60 and 70°C and relative humidities of 37.4, 22.3, 14.0, 8.3 and 5.1%, respectively. The evaluation was the percent germination, the germination speed index (GSI), the amount of water absorption and the electrical conductivity. The results...
Palavras-chave: Oilseed; Temperature; Crambe abyssinica Hochst 5.01.03.03-2 Produção e Beneficiamento de Sementes.
Ano: 2012 URL: http://periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/12482
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional