Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Strategien der deutschen und französischen Ernährungsindustrie und deren Auswirkungen auf die Wettbewerbsposition AgEcon
Weindlmaier, Hannes; Floriot, Jean-Louis.
Based on an analysis of selected determinants for the competitiveness and of strategies of the food industries the contribution illustrates similarities and major differences between the food industries of these two countries. It is shown that in both countries measures are necessary to further improve competitiveness. Important strategic means are the continuation of structural change, the strengthening of the position of co-operatives, a consequent orientation towards market developments and a stronger internationalisation.
Tipo: Journal Article Palavras-chave: Food industry; Food-retail trade; Competitiveness; Competitive strategies; Internationalisation; Agribusiness.
Ano: 2001 URL: http://purl.umn.edu/98762
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional