Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Chapter 07: USING CONJOINT ANALYSIS TO ASSESS CONSUMERS' ACCEPTANCE OF PST-SUPPLEMENTED PORK AgEcon
Halbrendt, Catherine K.; Pesek, John D., Jr.; Parsons, April; Lindner, Robert K..
This book was originally published by Westview Press, Boulder CO, 1995.
Tipo: Book Chapter Palavras-chave: Biotechnology; Pork products; Conjoint analysis; Willingness to buy; Food Consumption/Nutrition/Food Safety.
Ano: 1995 URL: http://purl.umn.edu/25973
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Chapter 15: CONTINGENT VALUATION OF CONSUMERS' WILLINGNESS TO PURCHASE PORK WITH LOWER SATURATED FAT AgEcon
Halbrendt, Catherine K.; Sterling, Lesa; Snider, Sue; Santoro, Gail.
This book was originally published by Westview Press, Boulder CO, 1995.
Tipo: Book Chapter Palavras-chave: Pork products; Reduced saturated fat; Contingent valuation; Willingness to pay; Food Consumption/Nutrition/Food Safety.
Ano: 1995 URL: http://purl.umn.edu/25979
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
EVALUATING NEW FOOD TECHNOLOGIES IN PORK PRODUCTION AgEcon
Fabiosa, Jacinto F.; Jensen, Helen H..
Tipo: Conference Paper or Presentation Palavras-chave: Pork products; Fat modification; Feeding experiment; Profitability; Livestock Production/Industries.
Ano: 1995 URL: http://purl.umn.edu/25960
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional