Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Influence of the use of selected and non-selected yeasts in red wine production BABT
Dorneles,Daniela; Machado,Iara Maria Pereira; Chociai,Miriam Blumel; Bonfim,Tania Maria Bordin.
The aim of this work was to study the influence of use of Saccharomyces cerevisiae selected varieties in the elaboration of Terci red wine from Colombo. The winemaking method followed the classic red wine vinification system and the samples were analyzed according to the official table wine methods. The assays performed showed differences mainly over volatile acids, acetaldehyde, esters and methanol contents, confirming that the use of selected yeasts contributed on improving the wine quality.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Fermentation; Red wine; Selected yeasts.
Ano: 2005 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132005000600010
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional