Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Biochemical changes and color properties of fresh-cut green bean (Phaseolus vulgaris L. cv.gina) treated with calcium chloride during storage Ciênc. Tecnol. Aliment.
Kasim,Rezzan; Kasim,Mehmet Ufuk.
Calcium chloride is widely used in industries as a firming agent, and also to extend shelf-life of vegetables. The aim of this study was to determine, the effect of different doses of calcium chloride on biochemical and color properties of fresh-cut green bean. Fresh-cut green beans were dipped for 90 seconds in 0.5%, 1%, 2% and 3% solution of calcium chloride at 25°C. The fresh-cut green bean samples were packaged in polystyrene foam dishes, wrapped with stretch film and stored in a cold room at 5±1°C temperature and 85-90% RH. Calcium chloride treatments did not retain the green color of samples. Whiteness index, browning index and total color difference (ΔE) values of CaCl2 treated samples were high. Saturation index and hue angle were low compared to...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Green bean; Browning index; Electrolyte leakage; Polyphenol oxidase (PPO) activity; Sugar content; Whiteness index.
Ano: 2015 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612015000200266
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
PONTO ideal de colheitas para cafés especiais: o uso do grau brix. Infoteca-e
Este vídeo mostra como reconhecer o ponto ideal para colheita do café, através do uso do Grau Brix.
Tipo: Filmes Palavras-chave: Grau Brix; Relação sólido-solúvel; Embrapa Rondônia; Porto Velho (RO); Rondônia; Amazônia Ocidental; Western Amazon; Coffea Canephora; Época de Colheita; Pratica Cultural; Açúcares; Medição; Adoção de Inovações; Transferência de Tecnologia; Harvesting; Plant cultural practices; Sugar content; Measurement; Innovation adoption; Technology transfer.
Ano: 2020 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1130934
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Utilization of sweet sorghum for ethanol production Thai Agricultural
Lavanaya Kraidej; Kruik Naritoom; Vongsuwanalert, V.; Kumnuanta, J.; Prima Patarakulpong; Poopat, S.; Julee Tippayaruk; Thaiwesana, S.; Panichkul, W.; Kajornmalee, V..
1 table
Palavras-chave: Sorghum; Sweet sorghum; Ethanol; Production; Cultivars; Varieties; Sugar content; ข้าวฟ่าง; ข้าวฟ่างหวาน; การผลิตเอทานอล.
Ano: 1982 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4119
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Sweet sorghum feasibility study for alcohol production Thai Agricultural
Lavanaya Kraidej; Julee Tippayaruk.
8 tables
Palavras-chave: Sorghum; Sweet sorghum; Alcohol; Production; Varieties; Juice quality; Sugar content; ข้าวฟ่าง; ข้าวฟ่างหวาน; แอลกอฮอล์; การผลิต.
Ano: 1983 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4153
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional