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Aceitabilidade de frutos de Passiflora setacea para o consumo in natura. Repositório Alice
CARVALHO, M.; PINELI, L.; NEVES, M. das; MORAES, K. L. de; COSTA, A. M..
O BRS PC apresenta frutos ovoides e globosos, com massa de 50 a 60g e com 5,3 cm de comprimento por 3,8cm de diâmetro, casca verde-amarelada e rajadas, apresentando 5 listras longitudinais da base ao ápice do fruto, polpa amarelo creme e sementes pequenas e escuras, fruto aromático, suco doce-acidulado e saboroso (COSTA et al. 2015). Dadas as suas características sensoriais a Passiflora setacea vem ganhando espaço nos mercados dos centros urbanos e constitui-se em uma espécie com potencial comercial notável. O presente trabalho teve por objetivo principal a análise da aceitabilidade do fruto de Passiflora setacea- BRS Pérola do Cerrado.
Tipo: Parte de livro Palavras-chave: Passiflora setacea; Pérola do cerrado.; Cerrado; Consumo; Maracujá..
Ano: 2016 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1056465
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Annual and seasonal yields, and base temperature of three Cynodon grasses under three clipping schedules in southeastern Brazil. Repositório Alice
TONATO, F.; CARVALHO, M.; PEDREIRA, C. G.; MUNIZ, A. W..
The objective of this study was to determine the annual yields, seasonal yield distribution and low er base temperature (Tb) of three Cynodon genotypes under three harvest schedules with irrigation and fertilization.
Tipo: Separatas Palavras-chave: Annual yields; Seasonal yields; Cynodon grasses.; Brazil..
Ano: 2012 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/939578
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Biodiversity and ecosystem services in the Campo Rupestre: a road map for the sustainability of the hottest Brazilian biodiversity hotspot. Repositório Alice
FERNANDES, G. W.; ARANTES-GARCIA, L.; BARBOS, M.; BARBOS, N. P. U.; BATISTA, E. K. L.; BEIROZ, W.; RESENDE, F. M.; ABRAHÃO, A.; ALMADA, E. D.; ALVES, E.; ALVES, N. J.; ANGRISANO, P.; ARISTA, M.; ARROYO, J.; ARRUDA, A. J.; BAHIA, T. de O.; BRAGA, L.; BRITO, L.; CALLISTO, M.; CAMINHA-PAIVA, D.; CARVALHO, M.; CONCEIÇÃO, A. A.; COSTA, L. N.; CRUZ, A.; CUNHA-BLUM, J.; DAGEVOS, J.; DIAS, B. F. S.; PINTO, V. D.; DIRZO, R.; DOMINGOS, D. Q.; ECHTERNACHT, L.; FERNANDES, S.; FIGUEIRA, J. E. C.; FIORINI, C. F.; GIULIETTI, A. M.; GOMES, A.; GOMES, V. M.; GONTIJO, B.; GOULART, F.; GUERRA, T. J.; JUNQUEIRA, P. A.; LIMA-SANTOS, D.; MARQUES, J.; MEIRA-NETO, J.; MIOLA, D. T. B.; MORELLATO, L. P. C.; NEGREIROS, D.; NEIRE, E.; NEVES, A. C.; NEVES, F. S.; NOVAIS, S.; OKI, Y.; OLIVEIRA, E.; OLIVEIRA, R. S.; PIVARI, M. O.; PONTES JUNIOR, E.; RANIERI, B. D.; RIBAS, R. P.; SCARIOT, A.; ECHAEFER, C. E.; SENA, L.; SILVA, P. G. da; SIQUEIRA, P. R.; SOARES, N. C.; SOARES-FILHO, B.; SOLAR, R.; TABARELLI, M.; VASCONCELLOS, R.; VILELA, E.; SILVEIRA, F. A. O..
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Biodiversity conservation; Bioeconomy; Mountain ecology; Policy; Rupestrian grassland; Global change.
Ano: 2020 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1127513
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Efeito da quitosana na anatomia radicular de híbridos transgênico e não transgênico de milho. Repositório Alice
SOUZA, T. C. de; MARTINS, M.; VERONEZE JUNIOR, V.; CARVALHO, M.; MAGALHAES, P. C..
Tipo: Parte de livro Palavras-chave: Biopolímero; Epiderme radicular; Quitina; Biopolymers; Chitin.
Ano: 2016 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1054630
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Physicochemical characterization of chitosan and its effects on early growth, cell cycle and root anatomy of transgenic and non-transgenic maize hybrids. Repositório Alice
MARTINS, M.; VERONEZE JÚNIOR, V.; CARVALHO, M.; CARVALHO, D. T.; BARBOSA, S.; DORIGUETTO, A. C.; MAGALHAES, P. C.; RIBEIRO, C.; SANTOS, M. H. dos; SOUZA, T. C. de.
The objectives of this study were to perform the physicochemical characterization of chitosan, to evaluate its effects on germination, early growth, root anatomy and on the cell cycle of two maize hybrids. The hybrids DKB 390 and DKB 390 VTPRO (transgenic) were used. DKB390 VTPRO is from Monsanto, and the event number is 89034, which expresses the proteins Cry1A105 and Cry2AB2. For the physico-chemical characterization of chitosan, the following analyzes were performed:, elemental analysis, total ash, infrared absorption spectroscopy, nuclear magnetic resonance, powder X-ray diffraction, thermogravimetric analysis, scanning electron microscopy and viscosity. With the analysis of infrared absorption spectroscopy, nuclear magnetic resonance, powder X-ray...
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Quitosana; Milho; Hibrido; Propriedade Físico-Química.
Ano: 2018 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1105595
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Potencialidades do uso do biocarvão como condicionador de solo no Brasil. Repositório Alice
TEIXEIRA, W.; MAIA, C.; CARVALHO, M.; REZENDE, F..
Nota técnica.
Tipo: Folhetos Palavras-chave: Biocarvão.; Biochar..
Ano: 2015 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1059980
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