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Registros recuperados: 14 | |
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SOARES, D. dos S.; MACIEL, G. A.; RAMOS, M. L. G.; SANTOS, D. C. R. dos; CARVALHO, A. M. de; OLIVEIRA, A. D. de; SILVA, A. M. M.; SILVA, S. B.; DELVICO, F. M. dos S.; MARCHAO, R. L.. |
Tipo: Parte de livro |
Palavras-chave: Sistema de plantio direto; Razão C/N.; Matéria Orgânica.. |
Ano: 2016 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1056481 |
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SAYD, R. M.; AMABILE, R. F.; FALEIRO, F. G.; MONTALVAO, A. P. L.; BRIGE, F. A. A.; DELVICO, F. M. dos S.; SALA, P. I. L.. |
ABSTRACT: The purpose of this study was to estimate the genetic parameters and to agronomically characterize 18 accessions of hulless barley and three references of covered barley grains belonging to the Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia germplasm bank, using ten agronomic quantitative traits. The experiment was performed at two sites in Distrito Federal, in May 2012, using the experimental design of randomized blocks with three replicates. The evaluated characteristics were: estimated grain yield, plumpness kernel, thousand seeds weight, plant height, lodging, days to heading, hectoliter weight, and grain protein content. The obtained data were subjected to the variance analysis and the grouped means by Scott-Knott test. Significant differences... |
Tipo: Artigo de periódico |
Palavras-chave: Cevada; Hordeum Vulgare; Melhoramento Genético Vegetal; Parâmetro Genético; Recurso Genético; Variação Genética. |
Ano: 2018 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1102671 |
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BRIGE, F. A. A.; CELESTINO, S. M. C.; AMABILE, R. F.; FAGIOLI, M.; DELVICO, F. M. dos S.; MONTALVÃO, A. P. L.; SALA, P. I. A. L.. |
The objective of this work was to quantify the genetic variability of 213 conilon coffee accessions of the Robusta Tropical cultivar, based on chemical characteristics related to the quality of green coffee beans, as well as to identify promising accessions for the breeding program of irrigated conilon coffee in the Brazilian Cerrado. The chemical characteristics evaluated were: protein and caffeine contents, total soluble solids and total lipids, ether extract, pH, and total titratable acidity. The data were subjected to the principal component analysis and cluster analysis based on the similarities observed within the first two principal components using the minimum variance method (Wards) and, as a measure of similarity, the Euclidean distance. The... |
Tipo: Artigo de periódico |
Palavras-chave: Genetic diversity; Diversidade genética; Análise multivariada; Coffea Canephora; Composição Química; Chemical composition; Multivariate analysis. |
Ano: 2019 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1112872 |
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BOTREL, N.; LUENGO, R. de F. A.; ALCÂNTARA, F. A. de; OLIVEIRA, V. R.; SOUSA, R. B. de; MOITA, A. W.; SILVA, G. O. da; MEIRELES, S. M.; DELVICO, F. M. dos S.; MACHADO, C. A. N.; AQUINO, E. S.; MOREIRA, M. das G. de P.. |
Procedimento Gerencial de Elaboração de Documentos; Procedimento Gerencial de Controle de Documentos; Procedimento Gerencial de Formação e Avaliação de Auditores Internos; Procedimento Gerencial de Execução de Auditoria Interna; Procedimento Gerencial de Controle de Registros; Procedimento Gerencial de Treinamento; Procedimento Gerencial de Verificação de Balança Analítica. |
Tipo: Livro técnico (INFOTECA-E) |
Palavras-chave: BPL; Boas práticas laboratoriais; Procedimento operacional padrão; POP; Procedimento; Embrapa Hortaliças; Brasil.; Instituição de Pesquisa; Laboratório; Qualidade.. |
Ano: 2008 |
URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/781302 |
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Registros recuperados: 14 | |
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