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Antimicrobial compounds produced by Lactobacillus sakei subsp. sakei 2a, a bacteriocinogenic strain isolated from a Brazilian meat product. Repositório Alice
CARVALHO, K. G. de; BAMBIRRA, F. H. S.; KRUGER, M. F; BARBOSA, M. S.; OLIVEIRA, J. S.; SANTOS, A. M. C.; NICOLI, J. R.; BEMQUERER, M. P.; MIRANDA, A. de; SALVUCCI, E. J.; SESMA, F. J. M.; FRANCO, B. D. G. M..
bitstream/item/181795/1/Carvalho2010-Article-AntimicrobialCompoundsProduced.pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Lactobacillus sakei 2a; Antimicrobial proteins; Bacteriocins; Lactic acid bacteria.
Ano: 2010 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/869794
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Characterization of bacteriocin production, safety and technological potential of two Enterococcus faecium stains isolated from Brazilian Artisanal Cheeses. Repositório Alice
SANTOS, K. M. O. dos; VIEIRA, A. D. S.; OLIVEIRA, J. da; ROCHA, C. R. C.; LOPES, A. C. S.; BRUNO, L. M.; BORGES, M. de F.; FRANCO, B. D. G. M.; TODOROV, S..
2013
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Produção artesanal; Queijo artesanal; Anti-Listeriamonocytogenes activity; Bacteriocin-like substance; Bactérias láticas; Tecnologia de alimento; Coalho; Cheese; Bacteriocin; Enterococcus faecalis; Enterococcus faecium; Lactic acid bacteria.
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/977456
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Characterization of multiple antilisterial peptides produced by sakacin P-producing Lactobacillus sakei subsp. sakei 2a. Repositório Alice
CARVALHO, K. G.; BAMBIRRA, F. H. S.; NICOLI, J. R.; OLIVEIRA, J. S.; SANTOS, A. M. C.; BEMQUERER, M. P.; MIRANDA, A.; FRANCO, B. D. G. M..
bitstream/item/177456/1/10.1007-s00203-018-1477-3.pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Lactobacillus sakei subsp; Sakei 2a; Multiple antimicrobial peptides; Meat gravy; Listeria; Biopreservation.
Ano: 2018 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091814
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