Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Describing the possible climate changes in France and some examples of their effects on main crops used in livestock systems Inra
Ruget, F.; Moreau, J.C.; Ferrand, M.; Poisson, S.; Gate, P.; Lacroix, B.; Lorgeou, J.; Cloppet, E.; Souverain, F..
The effects of climate change on forage and crop production are an important question for the farmersand more largely for the food security in the world. Estimating the effect of climate change on agriculturalproduction needs the use of two types of tools: a model to estimate changes in national or local climates and another model using climatic data to estimate the effects on vegetation. In this paper, we will mainly present theeffects of climate change on climatic features, the variability of criteria influencing crop production in variousregions of France and some possible effects on crops
Tipo: Journal Article Palavras-chave: CLIMATE CHANGE; FOOD SAFETY; AGROMETEOROLOGY; CROP MODEL.
Ano: 2010 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2011e2b04823&uri=/notices/prodinra1/2011/01/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Determination of fatty acid composition in milk of individual animals by fourier-transform mid-infrared spectrometry Inra
Ferrand, M.; Huquet, V.; Aurel, M.R.; Barbey, S.; Barillet, F.; Bouvier, F.; Brunschwig, P.; Duhem, K.; Faucon, F.; Gueldry, D.; Larroque, H.; Lautier, G.; Leray, O.; Leverrier, S.; Palhiere, I.; Peyraud, J.L.; Trommenschlager, J.M.; Brochard, M..
Tipo: Conference Paper Palavras-chave: COW; EWE; GOAT; MILK; FATTY ACID; MID-INFRARED (MIR)SPECTROMETRY; GENETIC ALGORITHMS; PARTIAL LEAST SQUARES (PLS) REGRESSION.
Ano: 2010 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD20105f4a723a&uri=/notices/prodinra1/2011/01/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Determination of fatty acid profile in cow's milk using mid-infrared spectrometry : interest of applying a variable selection by genetic algorithms before a PLS regression Inra
Ferrand, M.; Huquet, B.; Barbey, S.; Barillet, F.; Faucon, F.; Larroque, H.; Leray, O.; Trommenschlager, J.M.; Brochard, M..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: MID-INFRARED; MIR; SPECTROMETRY; MILK; FATTY ACID; GENETIC ALGORITHMS; PARTIAL LEAST SQUARES; PLS; REGRESSION.
Ano: 2011 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2011b9346a55&uri=/notices/prodinra1/2011/05/
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional