Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 6
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Polyphenols content and antioxidant capacity in cultivars of Isabella and BRS-Cora grape juices from tropical region of Brazil, Repositório Alice
CAZARIN, C. B. B.; SILVA, J. K. da; BATISTA, A. G.; FURLAN, C. P. B.; SOUZA, J. R.; BETTINI, M. G.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R..
2012
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Suco de uva; Atividade antioxidante; Antocianinas; Compostos fenólicos; Variedade; Isabela; BRS-Cora; Uva; Grapes.
Ano: 2012 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/931675
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Potential of Sub-Middle São Francisco river valley region to produce quality grape juices by two crops per year. Repositório Alice
CAZARIN, C. B. B.; CORREA, L. C.; SILVA, J. K. da; BATISTA, A. G.; FURLAN, C. P. B.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R..
2012
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Suco de uva; Atividade antioxidante; Isabel precoce; Vitis labrusca; Compostos polifenólicos; Uva; Grapes.
Ano: 2012 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/931605
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Red-jambo peel extract shows antiproliferative activity against HepG2 human hepatoma cells. Repositório Alice
VUOLO, M. M.; BATISTA, A. G.; BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.; LIU, R. H..
The peel of thered-jambo concentrates lhe majority of the btoactive compounds and anüoxidant capacíty of the fruít. Mínor phenolíc compounds i.n thís pari of the fruít are stílí unknown, as well as rhe effect of its extracts in ín vuro and in vivo studies, In an ethanolic extract of red-jambo. a wider range cf phenolíc compounds was tnvestígated and the antíoxidant cellular antíoxídant activity and inhtbitiou of HepG2 cell proliferation were evaluated for the first time. Usíng HPLC·FLDIDAD for phenolíc cornpounds dctermlnatíon, gallíc acid, chlorogeníc actd and (- j-epígallocatechín gallate were found for the OOt time lu the peel of ili" red-jambo fruit, Til" anthocyaníns found (cyanidin 3,5-digItlcoside. cyanidin 3-g1ucoside and peonídín 3-g1ucoside) were...
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Composto bioativo; Atividade antioxidante; Jambo.
Ano: 2018 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1101951
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Red-jambo (Syzygium malaccense): bioactive compounds in fruits and leaves. Repositório Alice
BATISTA, A. G.; SILVA, J. K. da; CAZARIN, C. B. B.; BIASOTO, A. C. T.; SAWAYA, A. C. H. F.; PRADO, M. A.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R..
Syzygium malaccens e is poorly studied regarding the bioactive compounds of fruits and leaves. The aim of this study was to determine proximate composition, phenolic compounds, carotenoids, and antioxidant capacity of the fruit parts and leaves of S. malaccense. The samples were extracted with different solvents in order to analyze phenolic compounds content (Folin-Ciocalteau and HPLC-DAD/FLD), flavonoids (reaction with AlCl3 and HPLC-DAD/FLD), anthocyanins (differential pH and HPLC-DAD, UPLC-ESI-MS/MS), total carotenoids (colorimetric method) and antioxidant capacity (hydrophilic and lipophilic-ORAC, FRAP, DPPH). The pulp demonstrated high amounts of soluble fibers and reducing sugars. The peel, seeds and leaves of S. malaccense showed great contents of...
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Composto bioativo; Compostos fenólicos; Carotenóides; Antioxidantes; Jambo vermelho; Syzygium malaccense; Myrtaceae; Malay apple; Hydrolysis; Polyphenols.
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1066591
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Syzygium malaccense fruit supplementation protects mice brain against highfat diet impairment and improves cognitive functions. Repositório Alice
BATISTA, Â. G.; MENDONÇA, M. C. P.; SOARES, E. S.; MAIA, J. K. DA S.; DIONISIO, A. P.; SARTORI, C. R.; HÖFLING M. A. DA C.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R..
bitstream/item/209257/1/ART19132.pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Maçã vermelha-jambo; Cognição Ácidos graxos saturados; Antocianina; Jambo; Syzygium malaccense; Saturated fatty acids.
Ano: 2019 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1119060
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Volatile constituents of exotic fruits from Brazil. Repositório Alice
BICAS, J. L.; MOLINA, G.; DIONISIO, A. P.; BARROS, F. F. C.; WAGNER, R.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.; PASTORE, G. M..
2011
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Aroma; Flavor; Tropical fruit; Volatile compounds.
Ano: 2011 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/900906
Registros recuperados: 6
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional