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Registros recuperados: 678 | |
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POLICASTRO, C. A.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; DELBEM, A. C. B.; MATTOSO, L. H. C.; MINATTI, E.; FERREIRA, E. J.; BORATO, C. E.; ZANUS, M. C.. |
There is an increasing concern with the quality ofbeverage products, like water, milk, wine and coffee. Forwine, in particular, the evaluation is usually performedby human tasters, which may require a long time fortheir training. Moreover, the use of human tasters usu-ally presents high financial and health costs and has astrong subjective component.The quality control of bevera |
Tipo: Separatas |
Palavras-chave: Análise sensorial; Classificação; Inteligência artificial; Língua eletrônica; Case Based Reasoning; Enologia; Vinho. |
Ano: 2007 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/542504 |
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LEITE, F. de L.; SIMÕES, M. L.; OLIVEIRA NETO, M. de; SAVEDRA, R. M. L.; HERRMANN JUNIOR, P. S. de P.; POLIKARPOV, I.; MARTIN NETO, L.; TRSIC, M.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA JUNIOR, O. N. de. |
Tipo: Separatas |
Palavras-chave: Evento. |
Ano: 2008 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/27314 |
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MATTOSO, L. H. C.; ASSIS, O. B. G. de; NAIME, J. de M.; VAZ, C. M. P.; FORATO, L. A.; HERRMANN JUNIOR, P. S. de P.; BERNARDES FILHO, R.; SILVA, W. T. L.; MARCONCINI, J. M.; OLIVEIRA, C. R. de. |
Tipo: Separatas |
Palavras-chave: Evento. |
Ano: 2008 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/26316 |
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Registros recuperados: 678 | |
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