Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 19
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
A comparison of carcass and meat quality characteristics of Creole and Large White pigs slaughtered at 150 days of age Inra
Renaudeau, D.; Hilaire, M.; Mourot, J..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: RACE PORCINE LARGE WHITE; PORC CREOLE; CROISSANCE; EFFET SEXE; EFFET GENOTYPE; ABATTAGE A 150 JOURS; EPAISSEUR DE LARD; BARDIERE; POIDS DES ORGANES; MESURE DE CARCASSE; LIM; LIPIDE INTRAMUSCULAIRE; ACIDE GRAS TISSULAIRE; ADIPOCYTE.
Ano: 2005 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=00111722&uri=/notices/prodinra1/2009/11/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
A comparison of carcass and meat quality characteristics of Creole and Large White pigs slaughtered at 90 kg BW Inra
Renaudeau, D.; Mourot, J..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: CARCASSE; EFFET SEXE; RACE PORCINE CREOLE; RACE PORCINE LARGE WHITE.
Ano: 2007 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007cc8fd15a&uri=/notices/prodinra1/2010/12/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Comparative description of growth, fat deposition, carcass and meat quality characteristics of Basque and Large White pigs Inra
Alfonso, L.; Mourot, J.; Insauti, K.; Mendizabal, J.A.; Arana, A..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: RACE PORCINE BASQUE.
Ano: 2005 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007794c6aa5&uri=/notices/prodinra1/2009/11/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Composition en acides gras et vitamine E dans les viandes de poulets de chair nourris aux glands de chêne vert Inra
Bouderoua, K.; Selselet-Attou, G.; Mourot, J.; INRA, Institut National de la Recherche Agronomique (FRA); Université de Mostaganem (DZA).
Tipo: Conference Paper Palavras-chave: VITAMINE E; ACIDE GRTAS POLYINSATURE; GLAND DE CHENE.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007a3d4d56c&uri=/notices/prodinra1/2008/03/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Consequence of extruded linseed incorporation in sows and/or pigs' diets on performance Inra
Quiniou, N.; Goues, T.; Vautier, A.; Nassy, G.; Chesneau, G.; Weill, P.; Etienne, M.; Mourot, J..
Tipo: Conference Paper Palavras-chave: GRAINE DE LIN ; REGIME ALIMENTAIRE.
Ano: 2010 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2010195d1c53&uri=/notices/prodinra1/2011/07/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Consumption of resistant starch decreases lipogenesis in adipose tissues but not in muscular tissues of growing pigs Inra
Martinez-Puig, D.; Mourot, J.; Ferchaud-Roucher, V.; Anguita, A.; Garcia, F.; Krempf, M.; Pérez, J.F..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: AMIDON DE MAIS; AMIDON DE POMME DE TERRE; LIPOGENESE; PORC EN CROISSANCE.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007a6b307ea&uri=/notices/prodinra1/2007/12/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Du champ à l’assiette : les viandes une réalité mais à quelles conditions? Inra
Mourot, J..
Tipo: Conference Paper Palavras-chave:  .
Ano: 2009 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2009801dbe59&uri=/notices/prodinra1/2011/07/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effects of overfeeding on lipid synthesis, transport and storage in two breeds of geese differing in their capacity for fatty liver production Inra
Mourot, J.; Guy, G.; Peiniau, P.; Hermier, D..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: FOIE GRAS; GAVAGE; LIPOGENESE; LIPOPROTEINE.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD20072f64be35&uri=/notices/prodinra1/2009/11/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effects of tropical climate and season on growth, chemical composition of muscle and adipose tissue and meat quality in pigs Inra
Rinaldo, D.; Mourot, J..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: CHALEUR; COMPOSITION CHIMIQUE.
Ano: 2001 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PUB0400003180103592&uri=/notices/prodinra1/2009/11/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effet de rations enrichies en acides gras n-3 ou n-6 chez le porc : impacts sur la qualité nutritionnelle et la qualité sensorielle des produits transformés Inra
Guillevic, M.; Le Minous, A.E.; Blochet, J.E.; Damon, M.; Mourot, J..
Tipo: Conference Paper Palavras-chave: ACIDE LINOLEIQUE; ACIDE LINOLENIQUE; ACIDE GRAS OMEGA 3; ACIDE GRAS OMEGA 6; PRODUIT TRANSFORME.
Ano: 2007 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007b7f11b65&uri=/notices/prodinra1/2011/05/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Enquête sur la qualité technologique des tissus gras de porc recevant des rations à base de maïs humide Inra
Albar, J.; Coquelin, C.; Cazaux, J.G.; Royer, E.; Vautier, A.; Alibert, L.; Mourot, J..
Tipo: Conference Paper Palavras-chave: MAIS HUMIDE; ACIDE STEARIQUE; ACIDE LINOLEIQUE.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD20078d7d7324&uri=/notices/prodinra1/2011/03/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Follow-up of GK rats during prediabetes highlights increased insulin action and fat deposition despite low insulin secretion Inra
Movassat, J.; Bailbé, D.; Lubrano-Berthelier, C.; Picarel-Blanchot, F.; Bertin, E.; Mourot, J.; Portha, B..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: COMPOSITION CORPORELLE; SENSIBILITE A L'INSULINE; TOLERANCE AU GLUCOSE; RAT GOTO-KAKIZAKI; DIABETE; INSULINE.
Ano: 2008 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2009a0e8afe6&uri=/notices/prodinra1/2010/09/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Gender-related response of lipid metabolism to dietary fatty acids in the hamster Inra
Morise, A.; Mourot, J.; Boué, C.; Combe, N.; Amsler, G.; Gripois, D.; Quignard-Boulangé, A.; Yvan-Charvet, L.; Fénart, E.; Weill, P.; Hermier, D..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: ACIDE LINOLEIQUE; CHOLESTEROL; HUILE DE LIN; RESISTANCE A L'INSULINE; TRIACYLGLYCEROL.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007b7bdc12&uri=/notices/prodinra1/2007/12/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
L'emploi salarié dans le secteur moderne ivoirien (1980-1993) : état des connaissances et tendances générales sur la période IRD
Akaffou Dorcas, I.; Enoh, C.; Dingui, C.; Gnamien, G.; Guichaoua, Y.; Labazée, Pascal; Mourot, J.; Piron, Marie.
Tipo: Text Palavras-chave: EMPLOI; SALARIAT; ENTREPRISE; AJUSTEMENT STRUCTUREL; POLITIQUE DE L'EMPLOI; ETAT; MARCHE DU TRAVAIL; PMI; MILIEU URBAIN; REVENU; PRODUCTIVITE; SECTEUR PRIMAIRE; AGRICULTURE; SECTEUR SECONDAIRE; SECTEUR INFORMEL; URBANISATION; CHOMAGE; EDUCATION; RELATION FORMATION EMPLOI; FONCTION PUBLIQUE; TRAVAIL DES FEMMES; ENCADREMENT; DONNEES STATISTIQUES; SECTEUR MODERNE; ENTREPRENEUR.
Ano: 1996 URL: http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010020297
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Les tissus adipeux intermusculaires présentent d'importantes particularités de développement et de composition en comparaison des tissus adipeux sous-cutanés chez le porc Inra
Monziols, M.; Bonneau, M.; Mourot, J.; Davenel, A.; Kouba, M..
Tipo: Conference Paper Palavras-chave: COMPOSITION TISSULAIRE; DEVELOPPEMENT CORPOREL; DISSECTION; LIPIDE INTERMUSCULAIRE; LIPIDE SOUS CUTANE.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD20074004a5c6&uri=/notices/prodinra1/2007/12/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Quel est l'impact d'un apport d'énergie sous forme de lipides pendant la gestation et/ou la lactation sur les performances des truies allaitantes et celles des porcelets jusqu'à l'abattage ? Inra
Quiniou, N.; Mourot, J.; Etienne, M.; Richard, S..
Tipo: Conference Paper Palavras-chave: ALIMENTATION ENERGETIQUE; HUILE DE SOJA; ENERGIE ALIMENTAIRE.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007ea5005c1&uri=/notices/prodinra1/2007/12/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The Consumption of Food Products from Linseed-Fed Animals Maintains Erythrocyte Omega-3 Fatty Acids in Obese Humans Inra
Legrand, P.; Schmitt, B.; Mourot, J.; Catheline, D.; Chesneau, G.; Mireaux, M.; Kerhoas, N.; Weill, P..
Tipo: Journal Article Palavras-chave:  OBESITE; HUMAIN n-3 FATTY ACIDS ; LINSEED ; RED BLOOD CELL ; FATTY ACID COMPOSITION ; OBESE .
Ano: 2010 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD201032388330&uri=/notices/prodinra1/2011/05/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The effects of genotype and overfeeding on fat level and composition of adipose and muscle tissues in ducks Inra
Chartrin, P.; Bernadet, M.D.; Guy, G.; Mourot, J.; Duclos, M.J.; Baéza, E..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: LIPIDS; FATTY ACIDS; MEAT; MUSCLES; OVERFEEDING.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007af042810&uri=/notices/prodinra1/2009/11/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Utilisation du glycérol en alimentation porcine Inra
Mourot, J..
Tipo: Journal Article
Ano: 2009 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD20103b60005c&uri=/notices/prodinra1/2010/07/
Registros recuperados: 19
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional