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Berries grown in Brazil: anthocyanin profiles and biological properties. Repositório Alice
CHAVES, V. C.; BOFF, L.; VIZZOTTO, M.; CALVETE, E.; REGINATTO, F. H.; SIMÕES, C..
bitstream/item/181660/1/Marcia-Vizzoto-Chaves-et-al-2018-Journal-of-the-Science-of-Food-and-Agriculture.pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Berries; Psidium cattleianum; Eugenia Uniflora; Anthocyanins.
Ano: 2018 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1094283
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Eugenia uniflora fruit (red type) standardized extract: a potential pharmacological tool to diet-induced metabolic syndrome damage management. Repositório Alice
OLIVEIRA, P. S.; CHAVES, V. C.; BONA, N. P.; SOARES, M. S. P.; CARDOSO, J. de. S.; VASCONCELLOS, F. A.; TAVARES, R. G.; VIZZOTTO, M.; SILVA, L. M. C. da.; GRECCO, F. B.; GAMARO, G. D.; SPANEVELLI, R. M.; LENCINA, C. L.; REGINATTO, F. H.; STEFANELLO, F. M..
2017
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Metabolic syndrome; Eugenia uniflora; Phenolic compounds; Pharmacological management.
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1072001
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Southern Brazilian native fruit shows neurochemical, metabolic and behavioral benefits in an animal model of metabolic syndrome. Repositório Alice
OLIVEIRA, P. S.; CHAVES, V. C.; SOARES, M. S. P.; BONA, N. P.; MENDONÇA, L. T.; CARVALHO, F. B.; GUTIERRES, J. M.; VASCONCELLOS, F. A.; VIZZOTTO, M.; VIEIRA, A.; SPANEVELLO, R. M.; REGINATTO, F. H.; LENCINA, C. L.; STEFANELLO, F. M..
bitstream/item/182027/1/Marcia-Vizzotto-Oliveira2018-Article-SouthernBrazilian.pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Highly palatable diet; P cattleianum; Natural products; Neuroprotection; Metabolic syndrome; Phenolic compounds.
Ano: 2018 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1094617
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