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Atividade alelopática de substâncias produzidas pelo fungo endofítico Pestalotiopsis guepinii associado às folhas de Virola michelii. Repositório Alice
OLIVEIRA, M. N.; LOPES JÚNIOR, M. L.; FERREIRA, I. C. S.; SOUZA FILHO, A. P. S.; ARRUDA, M. S. P.; GUILHON, G. M. S. P.; MULLER, A. H.; SANTOS, A. S.; RODRIGUES FILHO, E.; OLIVEIRA, M. C. F.; SANTOS, L. S..
Tipo: Separatas Palavras-chave: Virola michelii.; Alelopatia; Fungo..
Ano: 2006 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/408823
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Atividade antimicrobiana e alelopática de metabólitos secundários produzidos pelo fungo endofítico Pestalotiopsis guepinii. Repositório Alice
OLIVEIRA, M. N.; LOPES JÚNIOR, M. L.; COSTA, D. R. M. da; SILVA, M. N. da; ARRUDA, M. S. P.; GUILHON, G. M. S. P.; MULLER, A. H.; SANTOS, A. S.; SOUZA FILHO, A. P. S.; RODRIGUES FILHO, E.; OLIVEIRA, M. C. F.; SANTOS, L. S..
Tipo: Separatas Palavras-chave: Pestalotiopsis guepinii.; Alelopatia; Fungo; Microrganismo..
Ano: 2008 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/409876
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Production of 5-hydroxy-7-methoxy-4-methylphthalide in a culture of Penicillium crustosum. Repositório Alice
VALENTE, A. M. M. P.; FERREIRA, A. G.; DAOLIO, C.; RODRIGUES FILHO, E.; BOFFO, E. F.; SOUZA, A. A. de; SEBASTIANES, F. L. S; MELO, I. S. de.
The chemical reactions carried out by microorganisms have been used as a tool in modern chemistry. This paper reports the production of mycophenolic acid and a new phthalide by the endophytic fungus Penicillium crustosum obtained from coffee seeds. The fungus was cultivated in a liquid medium for a period of seven days and after that the culture medium was divided into four treatments: A, B, C and D, to which different organic substances were added. Treatment A was maintained as the control to evaluate the occurrence of biotransformation. Organic acids were added to the culture media of treatments B (ferulic and quinic acids) and C [cinnamic and 3,4-(methylenedioxy) cinnamic acids], and caffeine was added in the treatment D. All these organic compounds...
Tipo: Separatas Palavras-chave: 5-hydroxy-7-methoxy- 4-methylphthalide; Endophytic fungus; Mycophenolic acid; Fungo; Café; Semente; Coffee beans; Penicillium crustosum; Seed-borne fungi; Isolation techniques.
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/967444
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