Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 5
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Associations between tissue fatty acid composition and physiological traits of performance and metabolism in the seabass (Dicentrarchus labrax) Inra
Chatelier, A.; McKenzie, D.J.; Prinet, A.; Galois, R.; Robin, J.; Zambonino, J.; Claireaux, G..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: NAGE SEABASS; SWIMMING; METABOLISM; CARDIOVASCULAR PERFORMANCE; FATTY ACID; DIET.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD20077176f84&uri=/notices/prodinra1/2007/11/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Bilan provisoire des expériences de grossissement en palourdes (V. semidecussata) dans l'étang de Kermoor ArchiMer
Flassch, Jean-pierre; Robin, J..
Ce rapport fait état d'un bilan provisoire des expériences de grossissement de palourdes, V. semidecussata, réalisées à l'Ide Tudy en 1977.
Tipo: Text Palavras-chave: Elevage palourde; V. semidecussata; Grossissement; Ile Tudy.
Ano: 1978 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/00165/27642/25790.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Can turbot, Psetta maxima, be fed with self-feeders ? Inra
Burel, C.; Robin, J.; Boujard, T..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: PSETTA MAXIMA; ALIMENTATION DES POISSONS; ALIMENTATION LIBRE SERVICE; DISTRIBUTEUR D'ALIMENT.
Ano: 1997 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PUB9800016017066977&uri=/notices/prodinra1/2009/12/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Impact of essential fatty acid deficiency and temperature on tissues' fatty acid composition of European sea bass (Dicentrarchus labrax) Inra
Skalli, A.; Robin, J.; Le Bayon, N.; Le Delliou, H.; Person-Le Ruyet, J..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: EUROPEAN SEA BASS; N-3 HUFA; TISSUE FATTY ACID COMPOSITION.
Ano: 2006 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007e06c75ff&uri=/notices/prodinra1/2007/11/
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Reduced lipid intake leads to changes in digestive enzymes in the intestine but has minor effects on key enzymes of hepatic intermediary metabolism in rainbow trout(Oncorhynchus mykiss) Inra
Ducasse-Cabanot, S.; Zambonino-Infante, J.; Richard, N.; Medale, F.; Corraze, G.; Mambrini, M.; Robin, J.; Cahu, C.; Kaushik, S.; Panserat, S..
Tipo: Journal Article Palavras-chave: HUILE DE POISSON FISH OIL; METABOLISM; RAINBOW TROUT.
Ano: 2007 URL: http://www.prodinra.inra.fr/prodinra/pinra/doc.xsp?id=PROD2007ac0d6687&uri=/notices/prodinra1/2007/11/
Registros recuperados: 5
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional