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Registros recuperados: 15 | |
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PILON, L.; SPRICIGO, P. C.; MIRANDA, M.; MOURA, M. R. de.; ASSIS, O. B. G.; MATTOSO, L. H. C.; FERREIRA, M. D.. |
This study addressed the effects of chitosan-based nanoparticles on microbiological quality, colour, polyphenol oxidase (PPO) and peroxidase (POD) and firmness of fresh-cut ?Gala? apple slices during storage at 5 °C for 10 days. The treatments carried out were as follows: (i) slices pulverised with 110-nm chitosan nanoparticles, (ii) slices pulverised with 300-nm chitosan nanoparticles, (iii) 2 g L 1 chitosan dissolved in 2% citric acid and (iv) noncoated samples. |
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) |
Palavras-chave: Embalagem; Maçã. |
Ano: 2014 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/995637 |
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RIBEIRO, C.; ASSIS, O. B. G.; BRITTO, D. de; MARCONCINI, J. M.; MARTINS, M. A.; FERREIRA, M. D.; SPRICIGO, P. C.; CORREA, D. S.; PARIS, E. C.; MATTOSO, L. H. C.. |
2014 |
Tipo: Capítulo em livro científico (ALICE) |
Palavras-chave: Instrumentação; Agricultura. |
Ano: 2014 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1031074 |
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Registros recuperados: 15 | |
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