Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Comportamento produtivo de genótipos de soja no Município de Piracicaba, São Paulo. Infoteca-e
ROCHA, M. de M.; VELLO, N. A.; LOPES, Â. C. de A.; MAIA, M. C. C..
bitstream/CPAMN-2009-09/18275/1/BOLP48.pdf
Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento (INFOTECA-E) Palavras-chave: Genótipo; Performance; Soja..
Ano: 2003 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/66792
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Evaluation of the vegetable soybean seedlings production by speedling styrofoam in comparison at the traditional system. Infoteca-e
YOKOMIZO, G. K.-I.; VELLO, N. A..
Exist a soybean (Glycine max (L.) Merrill) classification in two groups in agreement with yours principal uses: the firts group, denominated grain type is employed manly in the bran and oil production, with medium grain size varying among...
Tipo: Artigo de divulgação na mídia (INFOTECA-E) Palavras-chave: Soja..
Ano: 2005 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/345395
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Parcelas em fileiras de tamanho reduzido ou em covas na avaliação da produtividade e demais características no melhoramento da soja. Infoteca-e
CARNIELLI, A.; VELLO, N. A..
bitstream/item/65829/1/CPAO-BOL.-PESQ.-6-92.pdf
Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento (INFOTECA-E) Palavras-chave: Tipo.; Melhoramento; Parcela; Soja..
Ano: 1992 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/236082
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Scott-Knott classification in two cultivation epochs from topcrosses among food type and grain type soybean. Infoteca-e
YOKOMIZO, G. K.-I.; VELLO, N. A..
Exist a soybean (Glycine max (L.) Merrill) classification in two groups in agreement with yours principal uses: the first group, denominated grain type is employed manly in the bran and oil production, with medium grain size (one hundred seed weight (HSW) varying among 10 at 19 g), however have undesirable flavor; the second group is denominated food type, with flavor taste, constituted by two subgroups, the first with HSW smaller than 10 g, consumed in the sprouts form and natto (fermented) and the second with HSW presenting 20 g or more, being consumed directly by human principally in the immature pod form (R6 stage from the Fehr & Caviness scale (1977)) how snack, being enominated vegetable soybean, green soybean or edamame; presenting also the...
Tipo: Artigo de divulgação na mídia (INFOTECA-E) Palavras-chave: Scott-knott classification.
Ano: 2005 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/353031
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional