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Adaptability and stability of white oat cultivars in relation to chemical composition of the caryopsis. Repositório Alice
HAWERROTH, M. C.; CARVALHO, F. I. F. de; OLIVEIRA, A. C. de; SILVA, J. A. G. da; GUTKOSKI, L. C.; SARTORI, J. F.; WOYANN, L. G.; BARBIERI, R. L.; HAWERROTH, F. J..
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Regressão linear bissegmentada; Lipídeo; Extrativos não nitrogenados; Qualidade nutricional.; Avena Sativa..
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/981310
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Conteúdo de proteína na cariopse em cultivares de aveia branca cultivadas em diferentes ambientes. Repositório Alice
HAWERROTH, M. C.; CARVALHO, F. I. F. de; OLIVEIRA, A. C. de; SILVA, J. A. G. da; GUTKOSKI, L. C.; SARTORI, J. F.; WOYANN, L. G.; BARBIERI, R. L.; HAWERROTH, F. J..
O objetivo deste trabalho foi avaliar o comportamento de cultivares de aveia branca em relação ao conteúdo de proteína na cariopse quando cultivadas em diferentes ambientes, e definir os parâmetros de adaptabilidade e estabilidade.
Tipo: Parte de livro Palavras-chave: Aveia; Proteína; Oatmeal; Oat Protein.
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/954954
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Genetic gain over 30 years of spring wheat breeding in Brazil. Repositório Alice
WOYANN, L. G.; ZDZIARSKI, A. D.; ZANELLA, R.; ROSA, A. C.; CASTRO, R. L. de; CAIERÃO, E.; TOIGO, M. D.; STORCK, L.; WU, J.; BENIN, G..
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Trigo; Melhoramento Genético Vegetal; Wheat; Breeding and Genetic Improvement.
Ano: 2019 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1117143
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Genetic improvement of soybeans in Brazil: South and Midwest regions Repositório Alice
MILIOLI, A. S.; MEIRA, D.; PANHO, M. C.; MANDELLA, L. A.; WOYANN, L. G.; TODESCHINI, M. H.; ZDZIARSKI, A. D.; CAMPAGNOLLI, O. R.; MENEGAZZI, C. P.; COLONELLI, L. L.; FERNANDES, R. A. T.; MELO, C. L. P. de; OLIVEIRA, M. F. de; BERTAGNOLLI, P. F.; ARIAS, C. A. A.; GIASSON, N. F.; MATSUMOTO, M. N.; QUIROGA, M; SILVA, R. R.; BERTAN, I.; CAPELIN, M. A.; MATEI, G.; BENIN, G..
Abstract: Soybean [Glycine max (L.) Merril] is one of the main crops produced worldwide, and on-farm yields have increased considerably in the last decades in Brazil. We evaluated the genetic gain for agronomic, phenological, and end-use quality traits in 29 cultivars in the South Region, and in 38 cultivars in the Midwest Region in Brazil, released from 1966 to 2011. Field trials were conducted in Macroregions 1, 2, and 4, in 2016?2017, 2017?2018, and 2018?2019 crop seasons. The best linear unbiased predictors (BLUP) of the cultivars were obtained for each trait using a linear model. The BLUPs were regressed with the year of release using linear and quadratic regression models. The rates of genetic gain for seed yield ranged from 11.98 to 15.31 kg ha?1...
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Soja; Melhoramento Genético Vegetal; Produtividade.
Ano: 2022 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1149696
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