Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 5
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Agro-Industria e Agricultura Familiar: Formas de Organizacao das Transaccoes e Reducao de Probreza Rural em Mocambique AgEcon
Benfica, Rui M.S.; Tschirley, David L.; Sambo, Liria.
Resultados das investigações do Departamento de Análise de Políticas MADER - Direcção de Economía
Tipo: Report Palavras-chave: Food security; Food policy; Mozambique; Agroindustrial; Smallholder agriculture; Agribusiness; Q18.
Ano: 2002 URL: http://purl.umn.edu/55232
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Agro-Industry and Smallholder Agriculture: Institutional Arrangements and Rural Poverty Reduction in Mozambique AgEcon
Benfica, Rui M.S.; Tschirley, David L.; Sambo, Liria.
Resultados das investigações do Departamento de Análise de Políticas MADER - Direcção de Economía
Tipo: Report Palavras-chave: Food security; Food policy; Mozambique; Agroindustrial; Smallholder agriculture; Agribusiness; Q18.
Ano: 2002 URL: http://purl.umn.edu/55231
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Innovation, research and development on the passion fruit peel flour: bibliometric approach Ciênc. Tecnol. Aliment.
FLORÊNCIO,Márcio Nannini da Silva; GOMES,Paula Caroline dos Santos; ABUD,Ana Karla de Souza; OLIVEIRA JÚNIOR,Antonio Martins de.
Abstract The passion fruit peel flour, retrieved from the drying and milling of fruit-processing residues, is rich in fibers. In fact, it is an important food source, featuring many benefits for the human organism. Current study forwards a scientific and technological evaluation of the passion fruit peel flour development through bibliometric indicators. Data from scientific production were collected from Web of Science database and patent search was performed at different databases USPTO, WIPO, EPO and INPI. Bibliometric analysis addresses key sections focused on articles and patent applications, authors and inventors, relevant areas of interest, institutions and countries. The analysis of citations and analysis of social networks were also used as...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Waste; Bibliometric analysis; Food technology; Agroindustrial; Passion fruit peel.
Ano: 2019 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612019005000303
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Processo agroindustrial: elaboração de pasta de pequi. Infoteca-e
OLIVEIRA, M. E. B. de; LIMA, A. C.; ROCHA, L. S.; SANTOS, G. S.; MESQUITA, S. A. de; MOREIRA, R. L..
Tipo: Folhetos Palavras-chave: Elaboração; Processo; Agroindustrial; Pequi; Pasta.
Ano: 2012 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/951705
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Processo agroindustrial: formulação de salgadinhos de fava. Infoteca-e
LIMA, A. C.; OLIVEIRA, M. E. B. de; MARINHO, F. de A.; SOUZA, A. C. R. de; ROCHA, L. S.; ARAUJO, I. M. da S.; SANTOS, G. S.; MESQUITA, S. A. de.
Tipo: Folhetos Palavras-chave: Agroindustrial; Salgadinhos; Fava; Formulação.
Ano: 2012 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/951665
Registros recuperados: 5
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional