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Registros recuperados: 183 | |
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SILVA, L. A. da; OLIVEIRA, A. S.; MELO, F. L.; ARDISSON-ARAÚJO, D. M. P.; RESENDE, F. V.; RESENDE, R. O.; RIBEIRO, B. M.. |
In this study, we identified viruses present in different garlic cultivars from the germplasm collection of EMBRAPA Hortaliças, Brazil. The majority of the viruses found in these samples were previously reported, except for a new virus putatively classified as a member of new genus in the family Betaflexiviridae (order Tymovirales). |
Tipo: Artigo de periódico |
Palavras-chave: Alho; Vírus; Allium Sativum; Garlic; Betaflexiviridae. |
Ano: 2019 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1107803 |
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TAULA, A. J. V.; ANDRADE JÚNIOR, V. C. de; RESENDE, F. V.; BRITO, O. G.; SILVA, J. C. de O.; PERREIRA, A. G.. |
The objective of this work was to assess the agronomic performance, flowering capacity and genetic divergence of 13 experimental garlic accessions bred in Brazil. The experiment was laid out as a completely randomized block design with four replications at Lavras, Minas Gerais, Brazil from May to October 2018. A total of 11 accessions were experimental and two were control varieties, Quitéria and Caçador. |
Tipo: Artigo de periódico |
Palavras-chave: Alho; Semente; Allium Sativum; Garlic; Flowering. |
Ano: 2021 |
URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1139042 |
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Lovatto,Paulo Alberto; Oliveira,Vladimir de; Hauptli,Lucélia; Hauschild,Luciano; Cazarré,Marcus Macedo. |
Foi realizado um experimento para estudar o desempenho de leitões, dos 35 aos 62 dias de idade, alimentados com dietas sem aditivos, com alho ou com colistina. Noventa e seis leitões foram distribuídos em quatro tratamentos num desenho experimental de blocos inteiramente casualizados. A dieta controle (DC) não continha aditivos anti-microbianos; as dietas dois e três foram constituídas pela DC mais 0,05% e 0,15% de alho em pó, respectivamente; a dieta quatro continha a DC mais 0,25% de sulfato de colistina. O consumo de ração foi 16,2% maior (P<0,05) para os animais alimentados com dietas contendo colistina que aqueles que consumiram dietas contendo 0,05% de alho. Não houve diferenças entre os animais que consumiram colistina e aqueles alimentados sem... |
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article |
Palavras-chave: Alho; Antimicrobianos; Leitões; Nutrição; Promotores de crescimento. |
Ano: 2005 |
URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782005000300027 |
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