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Cholesterol and phospholipid levels in goat meat as affected by dietary calcium. Repositório Alice
ALMEIDA, M. M. M.; ZAPATA, J. F. F.; MARTINS, C. B.; MAIA, G. A..
The objective of this study was to determine the contents of cholesterol and phospholipid in the meat from goats fed on calcium supplemented diets. Nine castrated male undefined breed goats with 17 to 23 months of age and 22.5 kg average weight were used. Animals were reared during 28 weeks in native pasture and offered mineral supplements consisting of: A = NaCl 93.2% plus a regular trace mineral supplement (TMS) 6.8%; B = NaCl 86.4%, plus TMS 6.8%, plus dicalcium phosphate 6.8%; C = NaCl 86.4% plus TMS 6.8%, plus rock phosphate 6.8%. At the end of the experimental period three goats from each treatment were slaughtered and the meat from the shoulder and the leg collected and analyzed. Cholesterol content in goat meat ranged from 61.5 to 76.1 mg/100 g. It...
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Calcio suplementar; Carne caprina; Fosfolipidios; Calcium supplement; Phospholipid.; Colesterol.; Goat meat.; Cholesterol.
Ano: 1997 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/87279
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Hortaliça não é só salada. Gordura no sangue. Infoteca-e
FRANZ, R. S.; LANA, M. M..
Quais são as alterações dos teores de gorduras (lipídeos) no sangue ? Dislipidemia e dieta. Hortaliças podem ser consumidas por pessoas com dislipidemia? Trocas inteligentes para pessoas com dislipidemia.
Tipo: Fôlder / Folheto / Cartilha (INFOTECA-E) Palavras-chave: Hortaliça; Alimentação; Saúde; Colesterol..
Ano: 2015 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1038037
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Oxidative stability, fatty acid composition and cholesterol content of milk fat from cows fed sunflower oil-supplemented diets. Repositório Alice
ANTONIASSI, R.; GAMA, M. A. S.; LOPES, F. C. F.; MACHADO, A. F. F.; RIBEIRO, C. G. S.; BIZZO, H. R..
Tipo: Separatas Palavras-chave: Óleo de girassol; Estabilidade oxidativa; Ácidos graxos; Leite de vaca.; Colesterol..
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/971821
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