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Effect of ozone treatment in wheat quality of whole grain wheat flour. Repositório Alice
MIRANDA, M. Z. de; GALDEANO, M. C.; FREITAS-SILVA, O.; TATSCH, P. O..
P-106.
Tipo: Separatas Palavras-chave: Tratamento do ozônio; Farinha de trigo integral.; Qualidade; Trigo; Tecnologia de Alimento.; Food technology..
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1080659
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Relationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer. Repositório Alice
SCHEUER, P. M.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de.
Tipo: Separatas Palavras-chave: Bread; Fat replacer; Sensory trained panel; Texture profile; Whole-wheat flour; Substituto da gordura; Grupo de análise sensorial; Padrão de textura; Farinha de trigo integral.; Panificação..
Ano: 2016 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1051010
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