Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Ação do ozônio e da mistura de fluxapiroxade e piraclostrobina contra Botryosphaeria dothidea e Colletotrichum dianesei. Repositório Alice
BATISTA, D. da C.; ANDRADE, J. N. de; BARBOSA, M. A. G..
O objetivo deste trabalho foi avaliar doses da mistura dos fungicidas fluxapiroxade+piraclostrobina e de uma concentração de ozônio, utilizada em packinghouse para desinfestação da manga, contra os fungos B. dothidea e C. dianesei.
Tipo: Anais e Proceedings de eventos Palavras-chave: DMSO; BDA fundente; Manejo de fungos; Manga; Fungo; Fungicida; Ozônio; Desinfestação; Mangoes; Packing houses; Disinfection; Fungus physiology.
Ano: 2019 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1115291
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Environmental variables in packing houses and their effects on the quality of grapes. Repositório Alice
VASCONCELOS, O. C.; DACANAL, C.; TURCO, S. H. N.; FREITAS, S. T. de; RAMOS, C. M. C.; LIMA, P. M. L. de.
The aim of this study was to characterize the thermal environment in the selection and packing areas of a packing house and its effects on the quality of table grapes produced in the São Francisco Valley, Brazil. The thermal environment was monitored during the winter and summer seasons. The highest value of air temperature (Tair) and the lowest relative humidity (RH) observed in the packing house were 35 °C and 40.0%, respectively, obtained during the summer, for 8 h. After observing the thermal environment data of the packing house, simulations were performed to evaluate the effect of the ideal environmental storage conditions and observed thermal conditions on the postharvest quality of ?Thompson? grapes. Grapes were harvested and stored directly at the...
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Casa de embalagem; Ambiência; Espacialização pós-colheita; Vale do São Francisco; Vitis Vinifera; Uva; Controle de Qualidade; Pós-Colheita; Armazenamento; Packing houses; Postharvest technology; Grapes.
Ano: 2018 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1091285
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Precooling of table grapes on a commercial scale as function of packaging. Repositório Alice
MIRANDA, I. B.; SANTOS, I. E. dos A.; TURCO, S. H. N.; FREITAS, S. T. de; FAUSTINO, A. C.; LINS, A. C. de S. S..
Although precooling by forced air is widely used to remove field heat from fresh table grapes, there is no knowledge about its use and efficiency. Factors influencing the process include temperature and relative air humidity, amount and initial temperature of the fruits, air velocity, and packaging. The objective of this study was to evaluate the cooling effect and efficiency of forced air cooling on table grapes in two types of packages. The experimental method used randomized blocks, in a 2 × 3 factorials, corresponding to two package types (polystyrene and cardboard) and three heights on the pallet - lower, middle, and upper - with four replicates. The temperature gradient in the direction of the airflow was evaluated. There was heterogeneity in...
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Cadeia de frio; Uva de mesa; Pré-resfriamento; Uva; Resfriamento; Pós-Colheita; Embalagem; Postharvest technology; Postharvest physiology; Postharvest treatment; Packing houses.
Ano: 2021 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1131130
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
WORKER AND FIRM DETERMINANTS OF PIECE RATE VARIATION IN AN AGRICULTURAL LABOR MARKET AgEcon
Newman, Constance; Jarvis, Lovell S..
Tipo: Working or Discussion Paper Palavras-chave: Piece work; Agricultural labor; Wages; Table grapes; Packing houses; Chile; Labor and Human Capital.
Ano: 2000 URL: http://purl.umn.edu/11977
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional