Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Thermal environment of table grape packing houses in the São Francisco Valley. Repositório Alice
VASCONCELOS, O.; TURCO, S. H. N.; DACANAL, C.; LUZ, S.; FREITAS, S. T. de.
The aim of this study was to characterize the thermal environment of the sorting and packing sectors of small, medium and large packing houses in the São Francisco Valley, Northeast of Brazil. Micrometeorological data were monitored every 15 minutes for 20 days during winter 2014 and summer 2015. The parameters evaluated were air temperature (oC), relative humidity (%) and radiant thermal load, RTL,(W/m2). External environmental data were obtained from weather stations close to the packing houses. The data obtained show that packing houses minimum and maximum temperatures were reached at 6am and 3pm, respectively, during winter and summer. Both seasons had air temperatures above 20°C, relative humidity below 90% and radiant thermal load above 450 W/m2. The...
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Uva de mesa; Vitis vinifera; Ambiente térmicos; Instalações agrícolas; Vale de são francisco; Uva; Thermal environment; Agricultural facilities; Grapes.
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1070927
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional