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Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. Repositório Alice
ZEPKA, L. Q.; SILVA, M. A. A. P. da; GARRUTI, D. dos S.; MERCADANTE, A. Z..
Tipo: Separatas Palavras-chave: Cashew apple juice model; SPME-GC-MS.; Volatile compounds..
Ano: 2009 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/657844
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Composição química volátil, em diferentes estádios de maturação, de manga "Tommy Atkins" produzida no Vale do São Francisco. Repositório Alice
CANUTO, K. M.; SOUZA NETO, M. A. de; GARRUTI, D. dos S..
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Mango; SPME.; Volatile compounds..
Ano: 2009 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/630851
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Determination of the possible contribution to aroma using odor activity values of volatile compounds of wines analyzed by comprehensive two dimensional gas chromatography. Repositório Alice
WELKE, J. E.; BARBARÁ, J. A.; ZANUS, M. C.; LAZZAROTTO, M.; ZINI, C. A..
The aim of this study was to use the HS-SPME-GC × GC/TOFMS to quantify volatile compounds of wines produced with Chardonnay grapes in Serra Gaúcha region, Brazil and determine their possible contribution to aroma through the determination of OAV for each tentatively identified compound.
Tipo: Separatas Palavras-chave: Chardonnay; Compostos voláteis; Serra Gaúcha; Two-dimensional gas chromatography.; Análise química; Aroma; Cromatografia gasosa; Vinho.; Volatile compounds..
Ano: 2014 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1006552
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Influência da secagem sobre o rendimento e composição química dos compostos voláteis das raízes de Piper piscatorum Trel. & Yunck. (Piperaceae). Repositório Alice
PIMENTEL, F. A.; CARDOSO, M. das G.; ANDRADE, M. A.; ZACARONI, L. M.; GUIMARÃES L. G. de L..
Tipo: Separatas Palavras-chave: Piper piscatorum.; Piperaceae.; Volatile compounds..
Ano: 2012 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/925045
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Production, Characterization, and Stability of Orange or Eucalyptus Essential Oil/b-Cyclodextrin Inclusion Complex. Repositório Alice
KRINGEL, D. H.; ANTUNES, M. D.; KLEIN, F.; CRIZEL, R. L.; WAGNER, R.; OLIVEIRA, R. P. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R..
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: B-cyclodextrin; Essential oil; Inclusion complex.; Oleo essencial.; Volatile compounds..
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1079605
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Volatile constituents of exotic fruits from Brazil. Repositório Alice
BICAS, J. L.; MOLINA, G.; DIONISIO, A. P.; BARROS, F. F. C.; WAGNER, R.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.; PASTORE, G. M..
Tipo: Separatas Palavras-chave: Tropical fruit.; Aroma.; Flavor; Volatile compounds..
Ano: 2011 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/900906
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