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Registro completo
Provedor de dados:  104
País:  Brazil
Título:  Nutritive value of beer yeast for Eratiris capitata (Diptera, Tephritidae)
Autores:  Cocareli,Neuza Maria
Ferro,Maria Inês T.
Zucoloto,Fernando S.
Data:  1988-01-01
Ano:  1988
Resumo:  Investigations of food requirements were carried out to determine the minimum amount of beer yeast needed to produce the best development of Ceratitis capitata. Variations in pupation time, emergence time, pupation percentage, emergence percentage, and ovarian development were directly related to increased amounts of beer yeast in the diet. Results indicate that the appropriate range of beer yeast is about 4.0 to 4.5 g/150 ml of diet.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-81751988000200009
Editor:  Sociedade Brasileira de Zoologia
Relação:  10.1590/S0101-81751988000200009
Formato:  text/html
Fonte:  Revista Brasileira de Zoologia v.5 n.2 1988
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
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