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Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Evaluation of polyphenolic compounds in Syrah wine produced in the São Francisco Valley: impact of ripening stage and maceration time.
Autores:  BARBARA, J. A.
BIASOTO, A. C. T.
SILVA, E. S.
CORREA, L. C.
ZINI, C. A.
Data:  2017-01-09
Ano:  2016
Palavras-chave:  Maturação
Maceração
Compostos fenólicos
Vitis vinifera
Vale do São Francisco
Uva
Vinho
Vitivinicultura
Grapes
Resumo:  The aim of this study was to understand the relationship among phenolic compounds profile of the wines and i) the ripening stage of grapes and ii) the maceration duration.

2016
Tipo:  Resumo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  56256

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1060200

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156616/1/Aline.pdf
Editor:  In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016.
Relação:  Embrapa Semiárido - Resumo em anais de congresso (ALICE)
Formato:  p. 12.
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