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Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Fresh-cut produce: comparison between sanitation and production methods: organic versus conventional.
Autores:  MARQUES, H. M. F. V. R.
BOLLER, C.
GODOY, R. C. B. de
PRADO, M. R. M.
Data:  2018-11-05
Ano:  2018
Palavras-chave:  Convencional production
Produção convencional
Produção Orgânica
Fresh-cut produce
Organic production
Sanitation
Resumo:  The aim of this review is to create awareness to the fact that fresh-cut produce may be a low-risk choice. Furthermore, it can briefly address the challenges faced by the food industry to provide consumers with highquality and safe products. Health concerns continue to influence people worldwide to seek healthier habits. Fresh cut produce is widely consumed for being a healthy, practical and convenient alternative. Food industries all over the globe are committed to provide the population with a variety of fresh-cut produce. In order to achieve quality standards, fresh-cut processing includes one or more sanitation steps to reduce microbial load.

bitstream/item/185442/1/2018-Catie-IJCMAS-Fresh-cut.pdf
Tipo:  Artigo em periódico indexado (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  56541

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1098763

doi.org/10.20546/ijcmas.2018.704.344
Editor:  International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences, v. 7, n. 4, p. 3038-3048, Apr. 2018.
Relação:  Embrapa Florestas - Artigo em periódico indexado (ALICE)
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