Registro completo |
Provedor de dados: |
Infoteca-e
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País: |
Brazil
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Título: |
Contributions of Embrapa to poverty eradication.
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Autores: |
WANDELLI, E. V.
ABREU, L. S. de
TAVARES, E. D.
BIANCHINI, F.
SILVA, A. P. da
BELTRAO, S. L. L.
FERREIRA, M. do S. G.
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Data: |
2020-05-26
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Ano: |
2020
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Palavras-chave: |
Eradicação da pobreza
Embrapa.
Sistema agroalimentare sustentável
Pobreza
Desenvolvimento Sustentável
Políticas Públicas
Segurança Alimentar
Poverty
Rural poverty.
Rural communities
Rural development
Rural population
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Resumo: |
This chapter presents solutions related to the sustainable agrifood systems developed by Embrapa that contribute to the following targets of the Sustainable Development Goal 1 (SDG 1) (United Nations, 2018): Target 1.1) ?By 2030, eradicate extreme poverty for all people everywhere, currently measured as people living on less than $1.25 a day?; and target 1.2) ?By 2030, reduce at least by half the proportion of men, women and children of all ages living in poverty in all its dimensions according to national definitions.
bitstream/item/214738/1/Contributions-of-Embrapa-2020.pdf
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Tipo: |
Capítulo em livro técnico (INFOTECA-E)
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Idioma: |
Português
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Identificador: |
59132
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1122595
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Editor: |
In: COSTA, P. da; COSTA, J. R. da; WANDELLI, E. V.; BIANCHINI, F.; TAVARES, E. D. (Ed.). No poverty: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020.
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Relação: |
Embrapa Semiárido - Capítulo em livro técnico (INFOTECA-E)
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Formato: |
cap. 3, p. 27-37.
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