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Provedor de dados:  Animal Sciences
País:  Brazil
Título:  Some factors that affect ruminant meat quality: from the farm to the fork. Review - doi: 10.4025/actascianimsci.v35i4.21756
Autores:  Guerrero, Ana; Universidade de Zaragoza
Valero, Maribel Velandia; Universidade Estadual de Maringá
Campo, Mari Mar; Universidad de Zaragoza
Sañudo, Carlos; Universidad de Zaragoza
Data:  2013-09-04
Ano:  2013
Palavras-chave:  Consumers
Human health
Ruminants
Sensory analyses
Resumo:  Nowadays consumers are highly interested in the quality of the products they eat, especially when this refers to meat. Consumption of meat from ruminant animals and its derivatives is on the increase, particularly in some countries such as Brazil, one of the main beef exporters in the world. Current analysis is a review of the different factors that affect meat quality in ruminants, with a focus on sensory analyses. Some factors throughout the entire meat chain are analyzed, or rather, from those that producers underscore to improve the quality of their products to those related with consumers' habits and beliefs. Most of the papers reviewed have been developed by researchers involved in the Meat Quality and Technology Group (University of Zaragoza and CITA of Aragon, Spain) alone or in collaboration with other local or international groups.  
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Português
Identificador:  http://periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/21756

10.4025/actascianimsci.v35i4.21756
Editor:  Editora da Universidade Estadual de Maringá
Relação:  http://periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/21756/pdf
http://periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/21756/pdf_1
Formato:  application/pdf

application/pdf
Fonte:  Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 35, n. 4 (2013); 335-347

Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 35, n. 4 (2013); 335-347

1807-8672

1806-2636
Direitos:  DECLARATION OF ORIGINALITY AND CESSATION OF COPYRIGHTI Declare that current article is original and has not been submitted for publication, in part or in whole, to any other national or international journal. I also declare that once published in the Acta Scientiarum. Animal Sciences, a publication of the Universidade Estadual de Maringá, it will not be submitted by me or by any co-author to any scientific communication mean. In my name and in the name of co-authors, I shall cede the copyright of the above mentioned article to the Universidade Estadual de Maringá and I declare that I know that the non-observance of this norm may make me liable for the penalties contemplated in the Law for the Protection of Authors’ Rights (Act 9609 of the 19th February 1998).

DECLARAÇÃO DE ORIGINALIDADE E CESSÃO DE DIREITOS AUTORAIS Declaro que o presente artigo é original, não tendo sido submetido à publicação em qualquer outro periódico nacional ou internacional, quer seja em parte ou em sua totalidade. Declaro, ainda, que uma vez publicado na revista Acta Scientiarum. Animal Sciences, editada pela Universidade Estadual de Maringá, o mesmo jamais será submetido por mim ou por qualquer um dos demais co-autores a qualquer outro meio de divulgação científica. Através deste instrumento, em meu nome e em nome dos demais co-autores, porventura existentes, cedo os direitos autorais do referido artigo à Universidade Estadual de Maringá e declaro estar ciente de que a não observância deste compromisso submeterá o infrator a sanções e penas previstas na Lei de Proteção de Direitos Autorias (Nº9609, de 19/02/98).
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